miercuri, 5 noiembrie 2014

Miercurea inspirationala: Ce manichiuri am purtat in ultima vreme :)

Dragile mele,

timpul nu imi permite sa povestim prea mult azi, insa nu pot sa nu va arat cateva modele de unghii pe care le-am purtat cu drag in ultimele luni. Toate sunt facute cu Lac Sensation de la Alessandro.Care sunt preferatele voastre? Va pup!10 comentarii:

Lavender Thoughts spunea...

Foarte frumoase si, dupa cum ai intentionat, reprezinta inspiratie! Foarte greu de ales pentru ca imi plac foarte mult toate, chiar toate! In top 3 le-as situa pe ultima, penultima si cea de-a doua! :)


Pupicei, Adelina!
Ilda

Iasmy spunea...

Greu de zis, sunt superbe toate! Prima e totusi preferata mea!

Mihaela Bolea spunea...

1, 2 și 4 sunt superbe! ♥♥♥

Luna Noua spunea...

Toate sunt frumoase si ingenioase dar primul model mi se pare cel mai dulce prin delicatete. Ca atare am o intrebare, pentru ca sunt nepriceputa cand vine vorba de lacuitul unghiilor. Cum creezi efectul acela de pe varful unghiei? M-ar tenta sa exersez :D

Adelina Tomescu spunea...

Draga mea, eu imi fac manichiura la un salon, ina efectul cu sclipici e usor de facut si acasa. Tot ec trebuie sa faci e ca, dupa ce ai aplicat un strat de oja, inainte sa se usuce, sa presari particule de scipici pe varful, sau la baza unghiei, unde doresti. Sclipiciul il iei cu o pensula mica tip evantai si apoi il scuturi peste unghie. Lasi sa se usuce si la final, dai un stat de lac transparent :)

Adelina Tomescu spunea...

Ma bucur ca ti-au placut! :)

Adelina Tomescu spunea...

Am purtat si eu cu mult drag prima manichiura!

Adelina Tomescu spunea...

Ma bucur ca ti-au placut, draga mea! Te pup!

Luna Noua spunea...

Merci, am vazut ca mai e o tehnica unde poti folosi cu acelas efect si lac de unghii cu bucati mai mari de sclipici. Ma inarmez cu lacuri sclipicioase si ma pun pe fapte ! MI-ai dat o idee minunata si nu tocmai complicata.

Adelina Tomescu spunea...

Sa imi povestesti cum ti-au iesit :)