Vesti bune! Apare volumul trei al seriei "Fluturi" de Irina Binder!

Buna seara, dragile mele! 

  Ce mai faceti? Pentru mine weekendul acesta a fost extrem de plin si obositor, insa trebuie sa rup cateva minute din timpul meu pentru a va da o veste buna: apare in sfarsit volumul al treilea din seria "Fluturi", scrisa de Irina Binder!

   Daca sunteti interesate de carte, aflati ca este disponibila pentru precomanda la LIBREX, chiar AICI!   Iata si un fragment din carte:

„Tu să nu-mi vorbeşti mie despre viaţă, de parcă ai avea habar ce înseamnă. Fiindcă nu ai. Viaţa reală nu este despre vile frumoase ca a ta, nici despre cei ca tine, care au totul şi a căror singură grijă este să-i depăşească pe cei care au maşini mai tari şi femei mai dorite. Viaţa reală este dincolo de porţile acestei vile şi dincolo de închipuirile tale. Este despre oameni care muncesc din greu pentru existenţă, aşa cum sunt şi angajaţii tăi, care lucrează în călduri insuportabile şi care, de multe ori, n-au nici măcar o sticlă cu apă. Este despre părinţi care fac sacrificii enorme pentru a-şi creşte copii şi pentru a-i face oameni. Este despre mame care renunţă și care se neglijează pentru a le dărui totul copiilor lor, care poartă aceeaşi pereche de pantofi până se rup și care se simt vinovate dacă-şi permit, foarte rar, câte un mic răsfăţ. Este despre oameni care aşteaptă ani de zile pentru a-şi împlini un vis banal și despre oameni care nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Este despre copii care plâng pe ascuns pentru că părinţii lor n-au bani să-i trimită în tabără. Este despre bătrâni care economisesc banii ca să aibă cu ce să fie înmormântați. Este despre oameni nedreptățiți în favoarea celor ca tine, care au bani și influență. Este despre griji reale, despre muncă, aşteptări, sacrificii, complexe şi renunţări. Aşadar, nu-mi vorbi tu despre viaţă ca şi cum ai avea habar, fiindcă nu ai. Tu eşti doar un copil răzgâiat care a primit totul pe tavă şi care nu cunoaşte valoarea lucrurilor, a vieţii și cu atât mai puțin a oamenilor.”

Va imbratisez si va doresc spor la citit!

Comentarii

Postări populare