Breaking

joi, 11 aprilie 2013

Recenzie Gerocossen Capilar + sampon tratament

Buna seara! Ce mai faceti voi? Astazi as vrea sa va povestesc despre un produs care a intrat de curand in rutina ingrjirii parului meu. Personal, consider ca pentru aspectul ingrijit al unei femei e esential sa aiba dintii si parul impecabile, asa ca fac tot ce imi sta in putere pentru a ma supune acestei reguli. Primavara ma confrunt de obicei cu o usoara cadere a parului, nu stiu exact din ce cauza, asa ca samponul si tratamentul de la Gerocossen mi s-au parut solutia perfecta la problema mea.
Voi incepe cu recenzia la Gerocossen Capilar + sampon - tratament impotriva caderii parului urmand ca maine sa public o noua recenzie la produsul complementar - Lotiunea tratament Capilar + impotriva caderii moderate a parului. Ce spun ei?
Cu chinină, acid oleanolic, biotinoyl tripeptide - 1, ginseng ÅŸi apigenin ConÈ›ine un complex fitoterapeutic natural obÈ›inut din scoarÈ›a arborelui de chinină ÅŸi din ginseng, în asociere cu PROCAPIL® (biotinoyl tripeptide-1, apigenin ÅŸi acid oleanolic), cu acÈ›iune triplă asupra principalelor cauze ale alopeciei: micro-circulaÈ›ia deficitară, atrofia foliculară ÅŸi îmbătrânirea foliculului. ÃŽmbunătățeÅŸte micro-circulaÈ›ia sanguină la nivelul scalpului, fortifică rădăcina firului de păr ÅŸi favorizează creÅŸterea. Părul devine mai rezistent ÅŸi este stopată căderea prematură a acestuia.
Ce spun eu? Perioada in care am folosit aceste produse a fost destul de scurta, asa ca inca nu ma pot pronunta cu exactitate asupra efectelor pe termen lung, insa va pot vorbi despre efectele imediate pe care le-am constatat: - produsul are o consistenta placuta, ca un gel
- e nevoie de o cantitate mica pentru a face spuma - miroase placut, a plante - curata bine scalpul si parul - nu usuca parul, chiar daca nu am folosit balsam dupa, parul meu nu era mat si uscat - ingredientele mi se par destul de sigure pentru un sampon
- pretul accesibil - dupa a 4-a folosire pot spune ca mi-au cazut mai putine fire de par la spalare - nu mi-a cauzat matreata sau iritatii ale scalpului O sa continui sa folosesc samponul pentru a vedea daca intradevar efectul asupra caderii parului se va mentine. Un alt benefiu la care ma gandesc este faptul ca prin accelerarea microcirculatiei la nivelul scalpului, parul meu va creste ceva mai repede :) Consider ca, pe langa folosirea unui sampon profesional potrivit tipului de par, e esential sa facem din cand in cand o cura de tratament anti-cadere, sau pentru alte probleme ale scalpului. Aveti si voi aceasta problema cu caderea parului? Aveti incredere in produsele Gerocossen? Va imbratisez!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu