Breaking

marți, 22 septembrie 2015

Guerlain Météorites de Perles - isi merita renumele? + BONUS Machiaj de zi

 Buna seara, dragile mele! 


   Astazi la Lugoj a fost o zi luminoasa, cu mult soare, iar asta m-a inspirat sa va scriu despre raza de lumina din viata mea: Météorites de Perles de la Guerlain. 

   Sunt convinsa ca fiecare dintre voi a auzit despre acest produs-cult si v-ati intrebat daca isi merita renumele si banii, caci este un produs din gama celor de lux. Ramaneti alaturi de mine pana la sfarsitul postarii si o sa aflati parerea mea cu privire la Météorites de Perles, mai exact, daca merita sa investiti in acest produs. 




   Inainte de toate, sa va spun cateva lucruri inedite despre Météorites de Perles:

* Pentru prima data, in anul 1987, Guerlain transforma clasica pudra pulbere sau compacta, in perle multicolorate. 
* Perlele iluminatoare sunt facute manual, cu daruire, de catre expertii Guerlain
* Produsul este creat folosind tehnologia Stardust ce implica un polymer menit sa transforme lumina invizibila pentru ochiul liber intr-un efect de luminozitate naturala pentru ten. 
* Parfumul de violete, caracteristic pentru Guerlain este nelipsit. 
* Perlele au culori diferite, menite sa corecteze imperfectiunile pielii, sa ilumineze si in acelasi timp sa mentina sebumul sub control. 
* Este disponibil in 4 combinatii de nuante: 01 Blanc de Perles, 02 Clair, 03 Medium, 04 Dore.

Ce cred eu despre Météorites de Perles? 

   Inca de cand am vazut pentru prima data Météorites de Perles, asezati cuminti pe raftul Sephora, am stiut ca trebuie sa ii am. De ce? Pentru ca m-a atras, mai intai, ambalajul luxuriant. Cutiuta argintie avea o stralucire diafana si misterioasa, iar perlutele pastelate dinauntrul ei m-au fermecat. Parca erau faurite de zane. Am testat atunci produsul pe mana, iar stralucirea aceea atat de diferita fata de ce am incercat pana atunci m-a facut sa exclam: VREAU!!! Am cautat apoi informatii despre produs peste tot si dorinta de a-l avea a crescut si mai mult, iar intr-o buna zi...Météorites de Perles au gasit drumul spre mine.

   Tenul meu este acum normal, de cand am reusit sa gasesc produsele potrivite pentru mine (despre acest lucru, intr-o postare viitoare), insa acum ceva timp era mixt si am folosit si atunci Météorites fara probleme. La un ten gras este posibil din pacate sa nu se potriveasca deoarece gradul de matifiere este usor/mediu. Eventual ar putea sa fie aplicat strict deasupra de pometi. 

  Cum folosesc eu produsul? 

  Pe timp de vara, folosesc pudra matifianta Caron sau Make Up Forever pe zona T, iar pe lateralele fatei si pe nas aplic Météorites. In sezonul rece, aplic perlele pe toata fata si  obtin acel min unat efect luminos, fara sa par incarcata sau ca tenul sa aiba acel luciu inestetic de care ne ferim toate. 

   Textura perlelor este fina, cremoasa, se aplica usor pe ten si fuzioneaza cu pielea. Este genul de produs cu care nu poti da gres, oricat de mult ai aplica, nu vei avea niciodata un aspect incarcat. De asemenea, este foaret spornic, cantitatea de 25g cred ca imi va ajunge lejer pentru 3 ani de zile. Pentru aplicare folosesc o pensula pufoasa si moale, din par natural cu care imi este usor sa distribui produsul. 

   Météorites de Perles este un produs demn de a fi asezat la loc de cinste pe masuta de toaleta a unei femei rafinate, care stie sa se pretuiasca si sa se rasfete. Sunt convinsa ca de acum inainte, nu imi va lipsi niciodata fiindca, dupa cum am mai mentionat undeva, Météorites de Perles ofera acea stralucire ce vine din interior, acea lumina pe care o vezi pe chipul femeilor insarcinate, binecuvantate cu miracolul vietii. 

Mai jos, o sa va arat cateva poze in care am incercat sa surprind efectul Météorites de Perles. 

Prima poza este fara machiaj, nu va speriati! 

Apoi, am aplicat fondul de ten Guerlain Teint de Perfection in nuanta 02, concealer-ul MAC Prolongwear NW20 si kit-ul Guerlain pentru sprancene.

Iar aici intra in scena vedeta postarii - Metorites de Perles! 


  Aici este machiajul final, completat cu mascara WonderLash de la Oriflame, blush MAC Mineralize Petal Power si ruj Kiss Kiss Guerlain in nuanta 324 Red Love.

  Cum vi se pare machiajul final? Va spun cu mana pe inima ca in realitate efectul este si mai frumos, insa fara un aparat profesionist este dificil sa surprind exact nuantele si luminozitatea. 
  Cu un minim de produse am obtinut un machiaj lejer, gata in 15 minute :) 




 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu